måndag 30 juni 2008

Mellanlandning Uppsala

Idag har Ella och Walter åkt med Farmor och Farfar till Vikingamuseet i G:a Uppsala medans Katarina och Andreas packade om alla väskor. Det var vikinga-teater och riktiga vikingaskepp, och allt gick in i väskorna, helt osannolikt. Inklusive tubkikar-stativ, och tre täcken. Och vikt-kraven klarades med glans, ingen väska över 29kg.

Skönt med en dags mellanlanding i Uppsala där man kan sova ut på morgonen utan att kunna packa eller städa mer. David och Anja dök upp här på eftermioddagen och har gjort en hjälteinsats genom att underhålla barnen medans vi packade och checkade in på internet.

British Airways har fina websidor och man kunde logga in på sin bokning och ett dygn innan avfärd boka sittplatser etc. Det fanns dock tydliga brister... man var tvugen att knappa in alla passuppgifter för varje person, och sen kunde man bara skriva ut boardingpasset för första flighten. Sen var man tvugen att skriva in all passinformation igen för att kunna skriva ut boardingpasset för nästa flight... Vi la ner den delen av incheckningen och printar ut boardinpass på flygplatsen (om vi inte sabbat allt vi internet...)

Inga kommentarer: