lördag 13 juni 2009

Avskedsmiddag

I torsdags gick hela Bretts grupp ut och åt middag på en lebanesrestaurang. Hela labbgänget var med och några respektivisar. Jennie och Magnus var hemma hos oss och var barnvakt så även Andreas var med. Brett höll ett litet tal som avslutades med att det fanns en konkurenssituation om mig mellan Sydney och Linköping och överräckte en universitets tröja och en temugg med ett kort på hela forskningsgruppen på muggen. Precis när jag hade kommit hit fick jag en mugg med min svenska forskargrupp på skickad från labbet i Linköping. Så för ett år sedan stod jag rörd och glad och tittade på min fina Sverigemugg. Nu satt jag på restaurangen och tittade på min fina Australienmugg och blev precis lika glad och jätterörd. Jag fick verkligen bita ihop för att inte börja storgråta.

From Australienblog
From Australienblog

Inga kommentarer: