lördag 7 februari 2009

Ella har en lös tand

Vid kvällsmaten klagade Ella över att det gjorde ont att äta majskolv. Minsann, en av framtänderna i underkäken sitter lös! Nej, vad stor hon är, var min spontana tanke. Ella ringde hem till mormor och farmor och berättade den stora nyheten. Även en säkerhetsvakt som vaktar ett födelsedagskalas i ett av grannhusen, samt närmsta grannarna har fått veta nyheten. Grannarna försäkrade Ella om att tandfen finns också i Australien. Då sa Ella; Mamma, då får jag pengar som jag ska köpa glass för i skolan fast jag inte får köpa glass för dig. Det må väl vara hänt!

From Australienblog
Annars idag har jag och barnen flytt värmen ett par timmar i Westfields varuhus. Den första affär vi gick in i var en djuraffär som hade hundvalpar i glasburar. Sedan blev det glass och lek i en liten inomhus lekpark.

From Australienblog
From Australienblog
From Australienblog


På kvällen åkte vi till Parsley Bay och badade och fikade. Hela familjen tog en ganska lång simtur i den lilla bukten försedd med ett tryggt hajnät.

From Australienblog

3 kommentarer:

Anonym sa...

nu har jag sett er hälsningar
mormor

Anonym sa...

Hej Katarina och Andreas!
Ville bara berätta att jag följer era Australienäventyr med stort intresse. Härligt med lite bad- och surfbilder när man precis har släpat sig hem i mörker och snöslask...
Kram Jenny i Uppsala

Anonym sa...

Hej,
Albin kan meddela att han tappat sin första tand för ett par veckor sedan. Tandfen kommer få fullt upp att hålla reda på alla kågedals tänder framöver.
/Matts