fredag 24 oktober 2008

"Craft" hemma hos Louise

I mitt förra blogg-inlägg berättade jag (Hanna) att jag skulle bli inbjuden till en "Craft"-kväll Med Liz och Louise. Idag var det dags.

En något (1/2 timme) försenad Lis hämtade mig för färd till Louise. Jag presentade Louise med kex från Götebrgskex och blåmögelost från Danmark. Liz hade med en flaska rödvin (!) som genast öppnades. Jag tänkte på hemfärden... Men här i Australien går det bra att köra bil efter 2-3 glas vin, har vi fått höra av Katarinas professor.

Sen drack vi the, ost och kex och nybakade scones, dvs ingen bjöd på sconesen och jag som är något sånär väluppfostrad vågade inte fråga. Resultatet blev att vi fick varsin påse scones med hem!

Lousie stickade på något rött på det lite aviga engelska sättet, Liz lagade lite kläder -- med fyra barn hemma finns det nog att göra! Mycket prat -- jag förstår ungefär hälften -- om stort och smått; balett, konst, fotografering, skola och barn. Ja, kvällen gick fort, och jag sydde nog tio korsstygn på min "bottle brush"-duk (inköpt på visitorcentret vid det tre systrarna) så någon gång blir den väl färdig.

img_2238.jpg

1 kommentar:

Ingrid Kågedal sa...

Underbart att du knäcker umgängeskoderna så att jag får ärva dem.