måndag 6 oktober 2008

Hos Andrea

Bloggat av Katarina

Igår (torsdag) åkte jag och Andreas hem till vår svägerskas syster Andrea (Andreas brors frus syster) som bor i Sydney sedan fem år. Andrea bor mitt i centrala Sydney (Surry Hills) på åttonde våningen med en balkong med gallergolv. Jag gick inte ut på balkongen, men Andreas och Andrea stod lugnt där och sippade vin i den 35 gradiga vårkvällen. Vi ringde upp David via skype och började tillsammans planera julen in Sydney. Vi kommer bli 12 svenskar (min syster Helena med Mats, Andreas bror David med Anja och två kompisar till Andrea, förutom Andrea, Andreas, mamma, Ella och Walter och jag).

img_1982.jpg

3 kommentarer:

Unknown sa...

Du menar "två kompisar till Andrea", tror jag.

Andreas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Andreas sa...

Ja, just, Andrea såklart. Av någon anledning är det ovanligt svårt att hålla reda på Anja och Andrea. Jag kallar Andrea för Anja stup i kvarten. Jag skall skärpa till mig.

Nu har jag fixat det i blogg-texten också.