torsdag 30 oktober 2008

Ella fyller 5 år

(Katarina skriver). Så kom den dag som jag bävat för; Ellas 5-års kalas utan några riktiga kompisar att bjuda. Andreas och mamma hade lyckats tänka ut vilka barn som Ella mest umgås med, så fyra stycken tre åringar (Maya, Juni, Gustav och Quentin) en ett och halvt åring (Saga, Junis lillasyster) och Quentins storasyster Bonnie, nio år, kom utklädda till prinsessor, spiderman och prins till Bronte beach. Kalaset började kl 10 med tårta följt av sånger, lekar, såpbubbleblåsning och fotboll. Efter korv och kycklingspett grillade på en av de allmänna grillarna, hade några vid sittgruppen bredvid oss sett en vilsen sjörövare som barnen fick leta reda på. När piraten Andreas var funnen fick barnen hjälpa honom att tyda en skattkarta och tillsammans hjälpa till att hitta stället och gräva fram skatten (bestående av godispåsar och Bolibompa-DVDer).

img_2294.jpg

img_2296.jpg

img_2306.jpg

När kalaset var över åkte vi på en stor konstutsällning “ sculptures by the sea” som började på Bondis strand, upp över klipporna, ut över havet, upp över en stor och hög platå och ner på Tamarama beach. Denna utställning återkommer varje år med ca 500 000 besökare som åskådar de mest fantasirika skulpturere på en helt unik och otroligt vacker utställningslokal.

img_2339.jpg

img_2334.jpg

Ella sa upprepat under kvällen att detta var den mest fantastiska dag i hennes liv och henne bästa födelsedagskalas, vilket verkligen värmde mitt hjärta att höra, då vi ju inte lyckat hitta en enda jämnårig kompis till Ella.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hanna jag är hos Siv Göransson och mitt internät funkar inte så jag ska bara säga GRATTIS har en bra dag för när du läsa detta är det väl redan den rätta dagen Kram från Sigrid

Mialiten sa...

Grattis på Ellas födelsedag! Det snöblandade regnet vräker ner i Ryd ikväll, vill ni byta? Det skulle sitta fint med trevligt sällskap, årets upplaga av Sculpture by the Sea, och gärna lite blommande jakaranda just nu...

Anonym sa...

Grattis till Ella på födelsedagen! Hoppas att paketet från Ellas kompisar i Ryd kommit fram?! (Skickade paketet till ditt jobb, Katarina). Här hemma är det snö och regn... Roligare väder kan man ju ha. Ha dé jättebra! Kram från oss alla, speciellt från Frida förstås:-)