onsdag 12 november 2008

Ella har träffat Mimmi

Äntligen har Ella träffat en liten 5-årig kompis som pratar svenska! För en dryg vecka sedan var vi och badade på Coogee beach, då jag hörde en mamma prata svenska med sina två döttrar. Vi utväxlade email adress och bestämde träff på samma strand en vecka senare. Så i torsdags lekte Ella I flera timmar med Mimmi och hennes storasyster Linnea, 8 år, och Walter så klart. Ella var glad och lycklig! Nedan ses barnen leka leken att gömma sig för vågorna.

From Australienblog

Vi bjöd in den till Sydney nyanlända svenska familjen, Matti, Anette, Linnea och Mimmi, på middag kvällen efter. Walter somnade precis innan gästerna anlände så tjejerna kunde i lugn och ro klä ut sig till prinsessor och sminka sig med Ellas födelsedagssmink. Walter vaknade så småningom om barnen lekte snällt. Efter huvudrätten tittade barnen på filmen "Hitta Nemo" som Ella så passande hade fått av moster i födelsedagspresent, och vi vuxna kunde diskutera världsfreden och vad man måste se i Australien. Enda smolket i bägaren är att Mimmi och
hennes familj åker tillbaka till Sverige i januari, men då börjar Ella skolan och får förhoppningsvis nya kompisar.

From Australienblog

1 kommentar:

FiaLisa sa...

Halloj! Kul att läsa om er, det verkar som ni har det jättebra! På fredag åker jag till SFN, jag kommer sakna dig Katarina!
Kramar från Camilla Nilsberth