torsdag 27 november 2008

Yellowjackets och Mike Stern på the Basement

I går onsdag gick jag för första gången på en riktig jazzklubb, the Basement, som ligger inne i stan, nära Circular Quay, dvs i business-distriktet.

Jag gick för att lyssna på Yellowjackets och Mike Stern som gjort en CD ihop och nu turnerar världen runt. Detta är väl inte musik som jag lyssnar så mycket till i normalfallet, men jag tänkte att dom är ju ände värlsdberömda, och man får väl ta chansen när den dyker upp.

Jag ångrar inget. Dom var bra på det dom gjorde, jag uppskattade särskillt trummisen, Marcus Baylor som spelade väldigt dynamiskt och varierat, och Mike Stern. Och kul att se lite världsartister. Jag köpte en CD av Mike när han knallade runt i lokalen innan spelningen också. Men jag har inte lyssnat på den än.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har en signerad Stern-skiva hemma också.

Andreas sa...

Tyvärr fick jag inte min signerad. han hade ingen penna och inte jag heller. Efter konsteren hade de ett CD-signerings-bord, men då var jag tvungen att springa till sista bussen hem.