söndag 2 november 2008

Mammas födelsedag

Mammas födelsedag firade vi på morgonen innan jag gick till jobbet med tårta och paket på sängen. Efter jobbet gick jag den 20 min långa promenaden i 38 gradig värme ner till Coogee beach och badade med födelsedagsbarnet och övriga familjen. Barnen hade redan innan jag kom badat sig blå och Ella frös så hon grät i värmeböljan. Vi åkte direkt från stranden till den bokade restaurangen, med salt i håret och sand mellan tårna. Vi hade laddat med en dator med Bolibompa, så jag tror alla var nöjda med födelsedagsmiddagen.

From Mammas födelsedag restaurang

From Mammas födelsedag restaurang


På lördagen (sköna 23 grader varmt) fortsatte firandet tillsammans med mammas väninna Liz. Jag och mamma mötte henne i Royal Botanic Garden och gick en guidad tur på en och en halv timme. Vi fick lära oss mycket om inhemska växter och hur de användes av aborginier, samt hur de första brittiska fångarna och deras vakter just i denna park börjat sina egna odlingar. På bilden nedan står mamma och jag och beundrar och luktar på Magnolia Grandiflora.


From Australienblog


Vi gick även på en liten konstutställning. På bilden står mamma och Liz framför en av de skyskrapor (den till höger) som Liz varit med och ritat.


From Australienblog

Inga kommentarer: