lördag 1 november 2008

Hanna på fotovernisage

På torsdagsmorgonen ringde Liz och beklagade sig att hon missat att "Craften" varit flyttad till onsdagkvällen. Vill du inte följa med på fotovernisage istället? Jo, naturligtvis! Så efter dagens id tog jag promenaden ner till Randwick och Liz hus. Hon körde oss till "Danks street" - relaltivt nytt och vad jag förstår hippt konstnärsområde. Vernisagen var i ett litet Guatemala kafe och visade sig vara själva invigningen med vitt vin, chokladöverdragna kaffebönor, chips med "mole" och stark sås! Jag blev presenterad för själva fotografen "Liza Sharkey", andra kulturpersoner och "Robert"; kritiker på Sydney Morning Herald. Jag som inte vet ett dugg om fotografering fick hålla masken och beundra de vackra bilderna kallade "Laughing Buddha". Vad allt får jag inte vara med om i Sydney.

Inga kommentarer: