onsdag 19 november 2008

Watson Bay

Denna helg har varit lite småputtrig med lite av varje på programmet. I lördags åkte vi hem till en svensk familj som bor i Chiswick. Andreas och barnen har lärt känna mamma Erica och Gustav på svenska kyrkan och de bodde i en fantastisk lägenhet med stor balkong och takterass med utsikt över en havsvik. Tillika hade de tillgång till utomhus och inomhuspol som vi badade i tillsammans.

From Australienblog

På kvällen åkte Andreas med bilen till sitt gigg. Två timmar senare tog jag bussen in till stan och gick över Sydney Harbour Bridge och hämtade upp Andreas och gitarristen för att åka på ett födelsedagskalas.

På söndagen åkte jag och mamma med barnen till South Head, som utgör den sydligaste spetsen på inloppet till Sydney Harbour. Vi gick en promenad, njöt av utsikten och fikade i nationalparken på udden.


View Larger MapFrom Australienblog

Därifrån gick vi till Watson Bay, som ligger på insidan av udden, åt glass och badade. Om ni tittar noga mellan Ella och Walters huvuden så ser man Sydney Harbour Bridge (som jag några timmar tidigare hade gått över).

From Australienblog

Väl hemma igen satte sig barnen med varsitt pyssel.

From Australienblog

From Australienblog

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Ser att ni har underbart väder. Här hemma är det mörkt och kallt och det närmaste vi kan kalla ljus är väl Novemberljus;-) Slingan är 5 km lång och en upplevelse i sig. Har pratat med Frida som är på Gran Canaria (via mobil) och hon simmar för fullt nu! Så all ihärdig simträning har inte varit förgäves. Stolt är hon må ni tro! (...och vi med!)
Ha det bra "down under"! På återseende! Kram Anna & Thomas