fredag 22 augusti 2008

kontrabasbild

Ja, här är bilden på mig och min nya kontrabas. Och Ella som kanske inte är precis så imponerad som hon borde. Det tog en dag extra.

Andreas nya bas

Jag är fortfarande nöjde med den. Jag har spelat lite till och tycker att den funkar bra på alla sätt. Låter mycket. Dock har jag ju bara spelat på den här hemma i ett relativt litet rum med stenväggar. Kan säkert vara tyngre att spela i en mer dämpad lokal med mycket annat ljud. Om jag har tur får jag kanske veta det så småningom. Men just nu finns det ju inga andra konkreta planer för den än att jag övar hemma. Men det är OK.

Sannolikt skulle det vara ganska dyrt att frakta hem den, men Katarina påpekade att alternativet ju är att jag säljer den. Och om förlusten blir alltför stor så kan man ju lika gärna använda de pengarna till frakt. Får jag väl kolla upp så småningom.

Inga kommentarer: