tisdag 5 augusti 2008

three wheeler pram

Claus och Michell, i vars hus vi bodde de tre första veckorna, skickade ett mail och sa att de hittat en "three-wheeler pram" på gatan/trotoaren som någon tänkte kasta. Dom undrade om vi ville ha den. Jag var inte säker på vad det var, men jag chansade på att det var en trehjuling, dvs en liten barncykel. Vi hade hittat en sådan tidigare, men den var ganska kass, men barnen tyckte att det var kul att cykla så det hade varit kul att hitta en bättre.

Idag åkte jag och hämtade den, tillsammans med en access-punkt (wifi/wlan grej) som jag skulle få låna. Det visade sig att det inte var någon trehjuling, det var en barnvagn. Den var jättefin, förutom att det var punka på alla däcken. Vi hittade en enklare sortens "paraply-vagn" för någon vecka sen också, och sen köpte vi ju en egen strax innan dess. Så nu har vi tre stycken! varav en har punka. Skall se om jag kan hitta en cykelpump nånstans. och lagningsgrejor.

/Andreas

Inga kommentarer: