fredag 1 augusti 2008

Allsång på skansen

Idag kollade jag och barnen på Allsång på skansen via internet när Katarina och Hanna gick på bio med Lotta Öberg. Det fungerad överaskande bra. Jag tror att tricket var att snabbt trycka på paus, och sendan göra något annat tills nästan hela programmet var inläst, innan man började titta. Det var fullt njutbart i fullskärmsläge, även om det var lite grynigt. Trevligt.

Katarina, Hanna och Lotta gick på Mamma Mia på the Ritz i Randwick. Jag tror att det är en stor bio av den gamla typen, med en stor salong med en duk. Inte en "filmstad". Verkar trevligt, men de har inte kommit hem än, så jag kan inte rapportera hur det var. Katarina och jag gick på samma film på en sån filmstad i centrum i söndags tillsammans med Andrea Armstrong, som ju är Davids svägerska. Det var en trevlig film och en trevlig kväll. Vi käkade på koreansk restaurang innan också, och tog en pilsner efteråt. Och var hemma kl 23. det var ju vardag dagen efter. I vilket fall tyckte Katarina att det var en film som hon gärna såg igen med Hanna och Lotta.

1 kommentar:

Anonym sa...

...det låter som att filmen (Mamma Mia) är bra med andra ord (ska boka biljetterna nu). Ha en fortsatt trevlig dag! Kram//Anna & Thomas