torsdag 10 juli 2008

möbler på trotoaren

Idag var det bara mer visningar. Inget speciellt denna dag. Vi får vänta tills på lördag då det är många visningar.

En sak vi sett flera gånger när vi knallat omkring i området är att folk som flyttar eller i största allmänhet rensar i förråden, ställer ut det som blev över på trottoaren. Sen plockar de förbipasserande saker som de kan ha använding för. Sannolikt kommer vi att fylla vårt hem på detta sätt, men vi har inte börjat plocka på oss grejor än. Vi får vänta tills vi har någonstans att ställa dem. Denna samling stod utanför ett av de husen vi tittade på idag.

Gratis möbler

I det hus vi nu bor i finns det normalt två barn och därför fanns det en sulky som vi lånar. Den är precis likadan som den syskonvagn vi har hemma, men bara för en person. Men sen har de monterat en extrastol ovanpå. Vi lånar den när vi skall gå längre sträckor. Funkar ganska bra, men Ella och Walter är ganska tunga så det svajar en del, och jag är inte säker på att framhjulet kommer att hålla.

Lånade Sulky

För övrigt har jag fått igång mitt Flickr-konto. Bilderna i denna blogg kommer därifrån. Det finns fler bilder där att titta på, och med något högre upplösning. Om någon är intresserad kan man kolla här:

http://www.flickr.com/photos/28239276@N02/

Inga kommentarer: