tisdag 8 juli 2008

lägenhetsvisning

Trots att vi fick bankkontont igår och genast överförde pengar från sverige, så hade de inte dykt upp på vårt australiensiska konto idag. Det betydde att vi inte kunde betala för bilen idag. Så nu får vi vänta till på måndag när bilägaren kommer tillbaks. Han skall hälsa på sin pappa tillsammans med sin familj innan de flyttar till England. Det går ganska bra utan bil hittils. Vi åker buss och knallar.

Idag var vi på vår första husvisning. Eller snarare lägenhetsvisning. Här är annonsen. En möblerad fyra precis vid Coogee beach. Verkade perfekt. Nära till Katarinas jobb och nära till strand och lekparker etc. Lägenheten visade sig vara lite sunkigare än man kanske hade hoppats. Målgruppen var nog egentligen backpackers och korttidsstudenter. Just nu bodde några tjejer i 20-årsåldern där. Walter påpekade att grabben på en av de uppsatta affischerna just stod i begrepp att ta av sig kalsongerna. Katarina översatte för tjejerna.

Sunkingheten skulle nog i stor utsträckning gå att hantera, det var nog mest att tjejerna inte var så städintresserade. Så vi bestämde oss för att där skulle vi kunna tänka oss att bo. Men det är inte säkert att vi får. Det bestämmer fastighetsägaren. Annars får vi fortsätta leta.

Inga kommentarer: