måndag 21 juli 2008

Margareta

Idag hade Margareta namnsdag. Och här finns tre stycken. Både Hanna, Katarina och Ella heter även Margareta. Så medan resten av familjen tog en promenad till stranden så åkte jag till den lokala mallen Westfield Eastgardens för att köpa tårta. Dessutom skulle jag faxa ett fax till gas-leverantören från en News Agent (dvs typ pressbyrå) som brukar ha sådan service i detta land, och köpa en telefon. Det blev en passionsfrukts-cheasecake. God. Däremot blev det inget fax, eftersom jag lyckats glömma fax-numret hemma. Jaja, Katarina får faxa från jobbet imorgon istället. Men jag hittade en telefon, och lite annat smått och gott som kan komma att behövas. Bl a en australiensk stickprop (220V). Jag tog med mig en svensk grendosa som jag tänkte göra en stickpropps-transplantation på så att den går att sticka in i en australiensk kontakt.

På eftermiddagen hade World Youth Day ebbat ut så pass mycket att vägarna inte längre var avstängda och trafiken hade avtagit. Vi tog då en sväng till Figtree avenue och byggde ihop lite IKEA-möbler, installerade telefonen etc. Sen åkte vi hem igen. Jag glömde kameran, annars hade jag lagt upp en bild på hur det ser ut i lägenheten. Men det blir ju fler tillfällen.

Inga kommentarer: