söndag 6 juli 2008

Taronga Zoo

Idag var vi med Anjas syster Andrea på Taronga Zoo som ligger på norra sidan om bukten. Vi tog samma buss som förut hela vägen till Circular Quay där vi mötte Andrea och tog en båt till Taronga. Det var ett mycket bra Zoo. Inte jättestort, men vackert och med mycket Australiensiska djur, men också vanliga djurparksdjur som elefanter och giraffer etc. Idag kom också det bra vädret tillbaks. klar himmel och typ 19 grader i luften.

Båten passerade Operahuset på nära håll. Här är en bild på Ella på väg hem igen.

4 kommentarer:

nomanom sa...

emma vill säga hej-hej!
albin hälsar också.
Vi åker nog till Kolmården som vanligt... Där finns väl inga kängurus eller?
Ha det gott
Kram Åsa

Anonym sa...

Hej där! Ja nu har vi vinkat "hej då" till mormor samt Fridas kusiner. Var till Gamla Linköping idag (6 juli). Men här hemma regnar det, har ändå klippt ner några tujor (framsidan) och rivit ner staketstolparna... Nu är det bara 1 vecka kvar tills semestern tar vid (Frida & Thomas har allaredan tjuvstartat). Kram från Frida, Anna, Thomas

Anonym sa...

Hej på er!
Trevligt att följa er på andra sidan klotet. Ska försöka att skriva till er i morgon. Här är det "full rulle" som vanligt. Målning, målning o åter målning när vädret tillåter.
Kram fån Sillastan.

Åsa sa...

Hej hej, det verkar som ni har landat och börjat bra! Det ska bli roligt att läsa om erat äventyr. Vi sitter på Holmen där Anna och Erik packar det sista och vi andra försöker förstå hur vi ska klara oss utan dom här hemma.
kramar Åsa Astrid mfl