måndag 14 juli 2008

Vi har fått en lägenhet!

Nu är det Katarina som skriver. Förmiddagen ägnade vi idag till att åka med den bil vi lånat av Brett, vänstertrafik, till tre mäklarkontor över hela Sydney för att lämna in intresseanmälningar för lägenheter. Vi var helt slut efter den jätteturen. På eftermiddagen gick vi ner till Maroubra beach. Väl där ringde först bilägaren till den Ford Falcon vi bokat och han kom sedan ner till stranden med bilen, som nu är vår. Tio minuter senare ringde en mäklare och sa att vi hade fått en lägenhet som vi ska skriva kontrakt på imorgon. Lägenheten ligger på Figtree Avenue, Randwick, centralt och ganska nära mitt jobb. Lättnaden är stor! Vi firade i kväll med hajmiddag. Walter frågade ca 10 gånger var hajens tänder var. Nu kan vi äntligen slå oss till ro, jag kan börja jobba, vi ska anmäla Ella till skola och Walter till dagis efter nyår, vi kan hitta närbelägna play groups osv. Nu börjar jakten på second hand marknaden för att inreda en helt tom lägenhet. Vi kommer att hyra kyl, frys, tvättmaskin och kanske torktumlare och TV.

2 kommentarer:

Lennart Kågedal sa...

Grattis och skönt att se att ni har någonstans att bo. Lycka till med inredningen. Mer sedan - jag ska ta mig till Gräsö så snart som möjligt. Ingrid är redan där.

Anonym sa...

GRATTIS till den nya bostaden!!! Det måste vara en oerhörd lättnad. Kul också att Ella börjar skolan och Valter på dagis. Skönt med lite rutiner, antar jag. Kram från Anna, Thomas, Frida
P.S: Frida cyklar helt själv nu!D.S