fredag 4 juli 2008

Stan

Dygnsrytmen börjar sätta sig. Vi tvingade upp båda barnen efter bara någon timmes sömn igår mitt på dagen. Det var kämpigt, men tillslut hade de båda kviknat till. Det gjorde att Ella sedan sov hela natten. Walter vaknade mitt i natten, men med hjälp av Katarina kunde han somna om och vaknade först kl 5 tror jag.

img_0275.jpgIdag regnade det. Dagens äventyr blev att ta bussen in till centrum. Bussen stannade vid Circular quay som låg precis vid Operahuset och Harbour Bridge som är de mest kända landmärkena i Sydney. Var kul att se. Så småningom skall vi ta en närmare titt. Borde gå att hitta någon konsert man kan gå och lyssna på i operhuset t ex. Vore kul.

Sen tog vi bara en kort promenad ner till affärsdistriktet och käkade lunch. Sen åkte Katarina till jobbet, och Hanna, jag och barnen köpte ett kontantkort till min mobiltelefon. Verkar inte som om det finns så många varianter per operatör som i sverige. Så det enda valet var vilken operatör jag skulle ta. Det blev den första jag hittade som var Telstra, vilket motsvarar Telia hemma, dvs det är gamla Australiska televerket. Så nu kan man ringa eller SMS:a till mig (Andreas) på detta nummer: +61 438 465442 . Det gick som sagt var lite fort, så jag han inte udersöka marknaden etc. Möjligtvis hittar jag något annat så småningom, men då säger jag till.

Sen åkte vi hem med bussen igen.

Nu skall jag se om jag kan få till det här med foton etc. Skall göra ett försök med Flickr.

1 kommentar:

nomanom sa...

Oj vad härligt att se och läsa om er såhär...
Var orolig att tappa kontakten under året som kommer!
Wow Katarina har du redan kört igång att jobba???
Jag kommer att flitigt läsa era inlägg!
Krama barnen från oss.
Åsa o Björn