onsdag 30 juli 2008

Internet och playgroups

Ja, så funkar äntligen internet här på Figtree Avenue, som sagt var. Det gick överaskande smidigt att få till ADSL-uppkopplingen, med tanke på hur det gick med kabel-TV-varianten. Själva ADSL-modemet skulle kosta extra, men han vi lånade huset i Maroubra erbjöd sig att låna ut ett. Gick lätt att koppla in och fungerar utmärkt.

I helgen besökte vi två stränder. På lördagen åkte vi med bilen till Bondi, som ju är den mest kända stranden. Det är en ganska stor strand, med en lång stranpromenad lite fik och mycket människor, även nu på vintern. Surfare, flanörer etc. Man kan tänka sig att det blir väldigt mycket folk på sommaren, mycket som händer etc.

På söndagen tog vi en promenad till Bronte. Det tog c:a 45 min med två barnvagnar. Kändes OK, men kanske inte en promenad vi gör varje dag. Bronte är en ganska liten och väldigt trevlig strand. Vi kom dit via den park som ligger innanför där det rinner en bäck. lite regnskogskänsla i miniformat. det första vi träffade på när vi sedan komm fram var en stor och välbesökt lekpark. utanför den låg en stor gräsmatta med picknickbord under tak etc. Mycket folk ute. Och utanför gräsmattan låg stranden.

Jag lyckas inte ladda upp några bilder till Flickr nu, så det får komma så småningom.

Inga kommentarer: