måndag 7 juli 2008

Bankkonto

Bilköpet är inte avslutat ännu. För att kunna betala måste vi ha en bank check (dvs en postväxel) och för att få en sådan måste vi ha ett bankkonto. Så dagens projekt var att skaffa ett sådant. Det gick bra. Nästa steg är att överföra pengar till det som vi kan köpa bilen för. det har vi startat också, men pengarna har inte dykt upp här än. Förhoppningsvis dyker de upp i morgon. Annars måste vi vänta till måndag eftersom han som säljer bilen skall åka bort några dagar.

Annars kändes det lite som första vardagen idag. Katarina åkte till jobbet och jag, Hanna och barnen var kvar hemma. Det gick bra det också.

Det andra projektet som pågår är att hitta någonstans att bo mer permanent. Vi kontaktar mäklare och hoppas få gå på visningar etc under denna vecka och nästa.

2 kommentarer:

Anna sa...

Coolt! Idag ska vi äntligen få hämta vårat visum. Fatta nervöst det har varit, vi åker ju på onsdag morgon....

Ska bli kul att följa er där borta!

Anonym sa...

Ja, det måste vara häftigt att få uppleva vardagslunket i Australien. Vardagslunket här hemma består just nu av staketbygge där vi kommit till borrning av hål i marken(för att sedan kunna gjuta så staketet står stadigt), vädret är dock föga uppmuntrande: ösregn = gyttjevälling. Men staketet blir nog säkert fint bara det kommer på plats vill säga...
Kram Kram från: Anna, Thomas, Frida