söndag 13 juli 2008

Clovelly

Idag hälsade vi på Lotta, Matt och Maya i Clovelly. Vi träffades på stranden som är en relativt liten strand längst inne i en smal vik (google maps). Perfekt för barn eftersom det inte blir så mycket vågor, och risken för farliga djur är också betydligt mindre. Dessutom verkar det vara bra snorkling med fina fiskar etc. Dit skall vi åka igen när det blir bad-tempratur i vattnet och luften.

Walter badade dock redan idag.

Lotta kommer urspurngligen från Linköping (åtminstone bor hennes mamma där), men Matt är Sydney-bo, även om han bott i Sverige några år. Det var trevligt att träffa dem och vi fick även se deras fina lägenhent bara några kvarter in från stranden. Här är Lotta och deras dotter Maya och i bakgrunden med brun keps, Matt.

Lotta och Maya (och Matt)

1 kommentar:

Anonym sa...

Häftigt att läsa om livet i Australien! Här hemma har solen tittat fram mellan regnskurarna, semestern har startat och staketet står faktiskt på plats nu (ett tag hoppas vi). Vi har besök av Fridas farmor samt "bonusfarfar". De har tvättat bilen (farfar), rensat ogräs mellan stenplattor (farmor), målat lekstugan (allihop) och så busat med Frida förstås. Vi har avnjutit en god middag och jag tillagade gelétoppad chokladmousse till efterrätt b la. Gott! Ha det så bra! Kramisar// Anna, Thomas, Frida